ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί το Μαξίμου δεν λέει «όχι, δεν παρακολουθείται κανένας άλλος πολιτικός και δημοσιογράφος»;


Τι φοβάται και τι κρύβουν πρωθυπουργός και μυστικές υπηρεσίες;


Κάποια πράγματα είναι απίστευτα απλά:
Γιατί η κυβέρνηση δεν δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι η ΕΥΠ δεν παρακολουθούνταν κανένας άλλος πολιτικός και δημοσιογράφος παράλληλα ή και μετά τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Θανάση Κουκάκη; Και γιατί δεν διαβεβαιώνει ότι δεν παρακολουθείται κανείς άλλος πολιτικός και δημοσιογράφος σήμερα;
Τι φοβούνται και τι κρύβουν ο πρωθυπουργός, τα αρμόδια πολιτικά στελέχη και οι μυστικές υπηρεσίες;
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, ενώ προφανώς τα ίδια θα υποστήριζε αν ρωτούνταν και για τον Θανάση Κουκάκη.
Κάποιοι επίσης θέλουν να πιστέψουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν έμαθε για τις υποκλοπές στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Θανάση Κουκάκη δεν ρώτησε την ηγεσία της ΕΥΠ αν παρακολουθούνται σήμερα «νομίμως» και άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Το θεώρησε …ανφέρ και …παράνομο να πει «κ. Διοικητά της ΕΥΠ υπάρχει άλλος πολιτικός και δημοσιογράφος που παρακολουθείται;»!
Τώρα, όμως, ο νυν Διοικητής της ΕΥΠ Θ. Δεμίρης δήλωσε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής πως έχει ενημερώσει τον πρωθυπουργό για όλες τις «νόμιμες επισυνδέσεις» της υπηρεσίας του –προσοχή, υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες που παρακολουθούν.
Γιατί, λοιπόν, η κυβέρνηση δεν δηλώνει καθαρά «Όχι, δεν παρακολουθούνταν και δεν παρακολουθείται κανένας πολιτικός και δημοσιογράφος».
Αν ισχύει το «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται» θα το έκανε. Δεν νομίζετε;

ΥΓ: Από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός δεν πληροφορείται αν και ποιους πολιτικούς υποκλέπτουν οι μυστικές υπηρεσίες, πώς πληροφορήθηκε πως παρακολουθούνταν ο Νίκος Ανδρουλάκης; Ποιος του το είπε; Κρατείστε το ερώτημα- το γράφουμε για δεύτερη φορά!

Βασίλης Σκουρής