Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Μήνυμα Αντετοκούνμπο για τα ρατσιστικά σχόλια Τσουκαλά

Με ένα μήνυμα απάντησε μέσω των social media ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα ρατσιστικά σχόλια του Τάκη Τσουκαλά σε βαρος του Θανάση Αντετοκούνμπο (δείτε ΕΔΩ) μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟ για την 6η αγωνιστική της EuroLeague. Το μήνυμα που ανέβασε στο twitter και το Instagram ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρει:
«Καταρχάς Θανάση θέλω να σου
ζητήσω συγνώμη γιατί ξέρω αυτό που θα πω θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω σου και πάνω μου και ξέρω είναι κάτι που δεν θες.. Αλλά είμαι σίγουρος αμα ήταν ο μπαμπάς εδώ θα ήταν πολύ απογοητευμένος αν κρατήσω την σιωπή μου. Έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό-ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα.
Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνεια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα. Είμαι παρά πολύ λυπημένος και απογοητευμένος.. Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτη την οικογένεια και την αγάπη μας για την χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοι και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας».