Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2026

Με εκπομπές του Πορτοσάλτε και άρθρα του Στούπα σταματούν οι διαδηλώσεις στη Γαλλία!..


Μάταια προσπαθούσε το πρωί της Τρίτης (στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ) ο Γιώργος Σεφερτζής να εξηγήσει στον Άρη Πορτοσάλτε γιατί εξεγείρονται στη Γαλλία – διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι άλλο οι κοινωνικές διαδηλώσεις και τα βαθύτερα, πραγματικά αίτιά τους και άλλοι οι βανδαλισμοί.
Ο δημοσιογράφος επικαλούνταν μάλιστα ένα… άρθρο του Κ. Στούπα, σύμφωνα με το οποίο είναι εντελώς ακατανόητη η κοινωνική εξέγερση στη Γαλλία, διότι η χώρα αυτή, λέει, δίνει ήδη πολλά στο κοινωνικό κράτος.
Η κουβέντα δεν έβγαλε κάποια άκρη, αλλά μάλλον βρέθηκε ο τρόπος να σταματήσουν οι διαδηλώσεις στη Γαλλία – θα μεταδίδουν την εκπομπή του Άρη από το γαλλικό ραδιόφωνο και θα διαβάζουν άρθρα του Στούπα σε ειδικές τηλεοπτικές εκπομπές.
ΥΓ: Χιούμορ κάνουμε έτσι; Το διευκρινίζω για να μην αρχίσουν και στέλνουν στο Παρίσι τίποτα εκπομπές και κείμενα…