![]() |
| efsyn |
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν την Τρίτη το μεσημέρι στην ΕΣΗΕΑ, οι εργαζόμενοι στα Μέσα Ενημέρωσης ιδιοκτησίας του ΣΥΡΙΖΑ – συγκεκριμένα στην εφημερίδα «Αυγή», στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και την ενημερωτική ιστοσελίδα «avgi.gr».
Στη συνέντευξη μίλησαν ο Αλέξης Βάκης, δημοσιογράφος και παραγωγός στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο Διονύσης Ελευθεράτος, δημοσιογράφος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των δημοσιογράφων του σταθμού και ο Νίκος Μορφονιός, δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Αυγή» και συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της εφημερίδας.
Μεταξύ άλλων, οι εργαζόμενοι ανέφεραν ότι τούς οφείλονται πλέον αποδοχές ύψους τρεισήμισι μισθών και κατήγγειλαν τη στάση την οποία τηρεί το κόμμα – ιδιοκτήτης των Μέσων, και η οποία τους αφήνει να τελούν υπό καθεστώς εργασιακής αβεβαιότητας.
Σημείωσαν επίσης ότι το Πρόγραμμα Εθελούσιας Εξόδου δεν έχει δείξει ότι μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι των Μέσων, αλλά και ότι έχουν μέχρι στιγμής συλλεχθεί 2.091 υπογραφές συμπαράστασης πολιτών, στα αιτήματά τους.
Η συνέντευξη Τύπου μεταδόθηκε και ζωντανά από το «Κόκκινο».
