Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Ο Καρανίκας καλεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη να «συνετίσει» δημοσιογράφο των Νέων


Με ανάρτησή του στο Facebook ο Νίκος Καρανίκας απευθύνεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον καλεί εμμέσως πλην σαφέστατα να παρέμβει για να «συνετίσει» δημοσιογράφο που γράφει στα ΝΕΑ για τον Κασσελάκη:
«Προς Κύριον Μαρινάκη Ευάγγελο
Κύριε Μαρινάκη – Αλτερ εγκο, διευθύνετε έναν κολοσσό στα ΜΜΕ, και κατά την άποψη μου δεν επιτρέπεται ένας δημοσιογραφος σας που διατηρεί μια ολόκληρη σελίδα στα Νέα, να απευθύνεται στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ότι είναι «Λογικό να αισθάνεται οικειότητα με ένα μπαλόνι».
Κάποια εξουσία πρέπει να παρέμβει προφανώς και να του θυμίσει ότι απευθύνθηκε σε ένα θεσμό, σε έναν εκπρόσωπο κόμματος που αύριο θα είναι προφανώς ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας και ότι τέτοιους θεσμούς τους σεβόμαστε γιατί εκπροσωπούν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο και οχι μια παρέα που προφανώς είναι κάποιοι αναξιόπιστοι κανίβαλοι της ενημέρωσης.
Είναι εμφανές ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογραφος υστερεί πολιτικά και γι αυτό κάνει χρήση τέτοιων χαρακτηρισμών. Θα λέγαμε ότι κάνει προβολή αλλά δεν είναι η ώρα της ψυχολογίας.
Υπογράφω ως αναγνώστης σας».