Παραιτήθηκε και από τη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου
Την παραίτησή της από τη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου των Δημοκρατών – Προοδευτικό Κέντρο, καθώς και την αποχώρησή της από το κόμμα, ανακοίνωσε με μια εκτενή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Έφη Μιχελάκη. Στο κείμενό της αναφέρεται στη διαδρομή της δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη, από την περίοδο της εκλογής του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έως τη δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα, ενώ εκφράζει τη διαφωνία της με τη σημερινή λειτουργία του χώρου.
Παράλληλα, δηλώνει ότι θα παραμείνει πάντα το πολιτικό παιδί του Ανδρέα Παπανδρέου, τον οποίο χαρακτήρισε «τον πιο χαρισματικό ηγέτη που πέρασε από την Ελλάδα», κλείνοντας την ανακοίνωσή της με μια χαρακτηριστική φράση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ για τις αποφάσεις που πρέπει να λαμβάνονται «με το κεφάλι ψηλά, χωρίς φόβο αλλά με πάθος».
Φίλες και φίλοι,
— Efi Mixelaki (@EMixelaki) June 14, 2026
Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στο πολιτικό σκηνικό εντυπωσιαστηκα εστιάζοντας στα θετικά χαρακτηριστικά του.
Θεώρησα πως έχει εξαιρετικό επικοινωνιακό χάρισμα χωρίς υπεροψία γεγονός που εκτιμώ στους ανθρώπους και έτσι επιλέγω να… pic.twitter.com/q4G47pDg2s
