Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2026

Μήνυση ΠΑΟΚ για προσβολή της μνήμης των επτά φιλάθλων


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε μηνυτήρια αναφορά για προσβλητικά σχόλια που γράφονται στο διαδίκτυο κατά των 7 οπαδών που σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία. Η ΠΑΕ κρίνοντας ότι ορισμένα σχόλια ξεπέρασαν κάθε χυδαιότητα, αποφάσισε να απευθυνθεί στις αρχές ζητώντας να επέμβουν για να σταματήσει η προσβολή της μνήμης των νεκρών.
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει σε μία δύσκολη περίπτωση για την ομάδα και τους φιλάθλους να διαφυλάξει τον στοιχειώδη σεβασμό, στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και στη μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών. Ο ΠΑΟΚ απόψε (01/02/26, 19:30) δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του κόντρα στον Πανσερραϊκό και αναμένεται η συγκίνηση στην Τούμπα να είναι μεγάλη».

Την ίδια στιγμή, μια άκρως συγκινησιακά φορτισμένη αγωνιστική υποχρέωση έχει μπροστά του απόψε στις 19.30 ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα για την 19η αγωνιστική της Super League.
Το αγωνιστικό μέρος περνά αναπόφευκτα σε δεύτερη μοίρα καθώς η «ασπρόμαυρη» οικογένεια παραμένει συγκλονισμένη από τον τραγικό χαμό επτά φίλων της ομάδας στη Ρουμανία, γεγονός που έχει επηρεάσει άπαντες στο εσωτερικό του συλλόγου Παρά το βαρύ κλίμα, ο ΠΑΟΚ καλείται να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος για την κατάκτηση των τριών πόντων και την παραμονή του σταθερά μέσα στη μάχη του τίτλου. Απέναντί του βρίσκεται ο Πανσερραϊκός, που συνεχίζει να δίνει μάχη επιβίωσης.