ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Γιατί η ΕΡΤ αρνήθηκε τη συμμετοχή του Αντώναρου σε πάνελ;..


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προεκλογική αντιπαράθεση ενόψει της αναμέτρησης των κομμάτων στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με τους υποψήφιους να προσπαθούν να προσελκύσουν τους ψηφοφόρους μέσα από δημόσιες δηλώσεις τους και από εμφανίσεις τους στα Μέσα Ενημέρωσης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία καταγγέλλει σήμερα πως η Ελληνική Ραδιοτηλεόραση ακύρωσε την εκπροσώπησή του σε τηλεοπτική εκπομπή, όταν το κόμμα γνωστοποίησε πως θα εκπροσωπηθεί από τον Ευάγγελο Αντώναρο.
«Καλούμε την ΕΡΤ να μας εξηγήσει για ποιον λόγο, ενώ η ίδια απευθύνθηκε με τη μορφή του κατεπείγοντος σήμερα το πρωί στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για να της υποδειχθεί υποψήφιος ευρωβουλευτής για να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό πάνελ υποψηφίων κι άλλων κομμάτων (καθώς ακύρωσε ο καλεσμένος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ), όταν τής ανακοινώθηκε το όνομα του Ευάγγελου Αντώναρου αρνήθηκε, ακυρώνοντας την εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αργά το απόγευμα της Κυριακής ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε νέα ανακοίνωση κατά της ΕΡΤ με την οποία επιμένει να λάβει απάντηση για την απόφασή της να ακυρώσει εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε πάνελ υποψηφίων ευρωβουλευτών.
“Η αποφυγή απάντησης της ΕΡΤ στο σημερινό μας ερώτημα επιβεβαιώνει απολύτως τον αποκλεισμό του υποψήφιου ευρωβουλευτή Ευάγγελου Αντώναρου από τη δημόσια τηλεόραση. Τούτου δοθέντος ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιφυλάσσεται για κάθε περαιτέρω ενέργεια”, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.