ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Τι τρέχει με τον Αυτιά και την ευρωλίστα της ΝΔ;


Ανακοινώθηκαν από το πρωί τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων ευρωβουλευτών της Ν.Δ. Στη σημερινή (πρώτη) λίστα δεν περιλαμβάνεται το όνομα του Γιώργου Αυτιά του ΣΚΑΪ. Και μην πάει ο νους σας, αμέσως στο κακό, αφού δεν τίθεται σε καμία περίπτωση θέμα αποκλεισμού του γνωστού τηλεπαρουσιαστή. Απεναντίας, υπήρξε από κοινού συμφωνία, προκειμένου ο Αυτιάς να παραμείνει για δύο εβδομάδες ακόμη στον ΣΚΑΪ. 
Οι επίσημες ανακοινώσεις για την υποψηφιότητα Αυτιά θα γίνουν σε 15 μέρες -όταν και λήγει η προθεσμία για τις υποψηφιότητες- προκειμένου ο δημοσιογράφος να συνεχίσει να βγαίνει στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ.
Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ  έναν μήνα πριν αυτοπαρουσιάστηκε ως υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ στην κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών.
H καθυστέρηση που σημειώνεται στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Αυτιά έχει δημιουργήσει γκρίνια και στο εσωτερικό της ΝΔ και στους συνυποψήφιους του. Μάλιστα χαρακτηρίζουν την καθυστέρηση ως «unfair» γιατί με αυτό τον τρόπο ο Γιώργος Αυτιάς, όπως λένε, εκμεταλλεύεται τον τηλεοπτικό του χρόνο μέχρι και την τελευταία στιγμή.