ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

O (πρώην) πρύτανης και δυο «τυχαίοι» φοιτητές...


Σε αποθεωτικό ρεπορτάζ στο δελτίο της ΕΡΤ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια εμφανίστηκαν ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, υποψήφιος Επικρατείας της Ν.Δ., και δύο «τυχαίοι» φοιτητές: ο Βασίλης, φοιτητής Ιατρικής στη Σόφια, και ο Αλέξανδρος, φοιτητής Νομικής στην Κύπρο.
Αμφότεροι εξύμνησαν τις εξαγγελίες και είπαν ότι, αν λειτουργούσαν τα ιδιωτικά ιδρύματα στη χώρα μας, δεν θα είχαν εγκαταλείψει την Ελλάδα. Οπως αποκαλύφθηκε, όμως, από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πρόκειται για ΟΝΝΕΔίτες.
Ο ένας βρέθηκε στο συνέδριο της Ν.Δ. και φωτογραφήθηκε μαζί με τον Βορίδη και τον Σαμαρά, ο άλλος φωτογραφήθηκε σε νεοδημοκρατική εκδήλωση μαζί με τον Σκρέκα και άλλα γαλάζια στελέχη.
Για να είμαστε δίκαιοι, τα ίδια είχαν γίνει και τον Ιανουάριο του 2021 στην ΕΡΤ με τον νόμο Κεραμέως. Τότε, οι «τυχαίοι φοιτητές» ήταν ένας υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικών Μηχανικών και ένας γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης. Συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει.
Κ.ΖΑΦ./ΕφΣυν