Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

«Τσακαλώτος, Πέρκα και Κούλογλου να παραδώσουν τις έδρες τους»


Παίρνει πίσω το δημοψήφισμα, δεν έμεινε κανένας για να... διαγράψει

«Δεν υπάρχει λόγος» να πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τους αποχωρήσαντες βουλευτές να παραδώσουν τις έδρες τους στο κόμμα...Στη σύντομη παρέμβασή του μετά τις δραματικές εξελίξεις και την αποχώρηση και της Ομπρέλας, ο Στέφανος Κασσελάκης απευθύνθηκε με το γνωστό του ύφος στην Κεντρική Επιτροπή.
Ανακοίνωσε ότι αποσύρει την πρότασή του για δημοψήφισμα. Εξάλλου η πρόταση για διαγραφές και δημοψήφισμα δεν έχει πια καμία ισχύ, καθώς όλοι όσοι είχαν παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας (Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Φίλης, Δημήτρης Βίτσα, Στέφανος Τζουμάκας) αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Παράλληλα κάλεσε τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Πέτη Πέρκα να παραδώσουν τις έδρες τους στο κόμμα σχολιάζοντας: «Θυμίζω στους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον κώδικα δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι δεσμεύονται ότι η έδρα που καταλαμβάνουν ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ. Τους καλώ να επιστρέψουν τις έδρες στο κόμμα όπως καλώ και τον κ. Κούλογλου να επιστρέψει την έδρα της ευρωβουλής».