ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Μεγάλο deal στα media


Με το περιεχόμενο και του Disney+, της streaming πλατφόρμας του μιντιακού κολοσσού, εμπλουτίζεται το Vodafone TV έχοντας παράλληλα σε ισχύ και την συμφωνία του με το HBO. Από σήμερα η τηλεοπτική υπηρεσία της Vodafone διαθέτει δωρεάν, σε όσους συνδρομητές της επιλέξουν τα προγράμματα Triple Play Fiber 100 και 200, την πλατφόρμα της Disney, για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου. Επιπλέον, το Vodafone TV θα παρέχει και ευκολίες στη χρήση του Disney+, σε πρώτη φάση, δίνοντας τη δυνατότητα θέασης με έναν μόνο λογαριασμό και μέσα από ένα ενιαίο μενού, σε όσους αποκτήσουν εξοπλισμό/αποκωδικοποιητή του.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, καθώς με την προσθήκη του Disney+ το Vodafone TV γίνεται η πλουσιότερη και ποιοτικότερη πλατφόρμα ψυχαγωγικών προγραμμάτων στην χώρα. Πλέον, η πλατφόρμα μας περιλαμβάνει μία ποικιλία περιεχομένου συμπεριλαμβανομένων όλων των νέων αλλά και κλασσικών, πετυχημένων παραγωγών της HBO, αποκλειστικά, των καναλιών Discovery, History, CNN, TCM και Eurosports, ενώ παράλληλα προσφέρει πρόσβαση σε έναν πλούσιο κατάλογο ταινιών πρώτης προβολής, και επιπλέον σειρών άλλων studio όπως Warner, Universal, Paramount, BBC, Freemantle, IMG και Lionsgate, και παράλληλα προσφέρει πρόσβαση στις διεθνείς υπηρεσίες περιεχομένου Netflix, Amazon Prime, Facebook Watch και YouTube», δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, Quique Vivas.