ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Το «Old Boy» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN


Οι πρώτες τηλεοπτικές μεταδόσεις στο #OpenMyCinema συνεχίζονται και το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 23:00 θα μεταδοθεί το πολυβραβευμένο δραματικό νεο-νουάρ θρίλερ «OLDBOY», σε πρώτη.. τηλεοπτική μετάδοση.
Το δεύτερο μέρος της διάσημης νοτιοκορεάτικης τριλογίας της Εκδίκησης (Sympathy for Mr. Vengeance 2002, Lady Vengeance 2005) με το όνομα του πρωταγωνιστή να παραπέμπει στον Οιδίποδα σε μια ιστορία αποκάλυψης που στον πυρήνα της θυμίζει αρχαία τραγωδία. Η ταινία κέρδισε πλήθος διακρίσεων στο Φεστιβάλ Καννών του 2004, μαζί με τις επευφημίες του προέδρου της επιτροπής, Κουέντιν Ταραντίνο. Σήμερα, θεωρείται ένα από τα καλύτερα νεο-νουάρ φιλμ όλων των εποχών.
Υπόθεση: Ο επιχειρηματίας Ο Ντάε-σου βρίσκει τον εαυτό του φυλακισμένο σε ένα κελί που μοιάζει με δωμάτιο ξενοδοχείου χωρίς να γνωρίζει τον λόγο και το πρόσωπο που τον οδήγησε σε αυτό. Απελευθερώνεται δεκαπέντε χρόνια μετά, μόνο και μόνο για να διαπιστώσει ότι βρίσκεται στο επίκεντρο μιας σκοτεινής ιστορίας γεμάτη βία και μυστικά, για τα οποία η εκδίκηση αποτελεί μονόδρομο. Στο σκοτεινό μονοπάτι της εκδίκησης θα συναντήσει τον έρωτα στο πρόσωπο της νεαρής σούσι σεφ Μι Ντο.