Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Ο Roni Iron από το Ναύπλιο στο «Kosmos Lab»


Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers & remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό,.. φτιάχνουν ένα δίωρο mixset αποκλειστικά για το Kosmos.
Καλεσμένος του Kosmos Lab το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021, στις 24:00, είναι ο συνθέτης, παραγωγός και DJ με έδρα το Ναύπλιο, Roni Iron. Ο μουσικός του κόσμος περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ηλεκτρονική μουσική, ενώ συχνά επανεπεξεργάζεται γνωστά ελληνικά τραγούδια και αριστουργήματα της κλασικής ποίησης. Μετρώντας πάνω από 20 χρόνια στη μουσική βιομηχανία, ο Roni Iron δημιούργησε το δικό του μουσικό υβρίδιο αποτελούμενο από electronica, downtempo, organic & desert house.
Οι μουσικές του έχουν κυκλοφορήσει σε διεθνείς εταιρείες όπως: Movement Recordings, Kingstreet, Nite Grooves, Cafe de Anatolia, Retrolounge Recordings και Buddha-Bar και απολαμβάνουν της υποστήριξης πρωτοπόρων της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής όπως ο Black Coffee και ο John Digweed. Έχει επίσης εμφανιστεί σε γνωστά φεστιβάλ της Αθήνας όπως τα Street Food Festival, Colourday και Sonar Festival.
Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Χαρούλης, ο Χρήστος Μάστορας, η Ματούλα Ζαμάνη, η Νατάσα Μποφίλιου κ.α.