ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Οργή Χατζηνικολάου: Να διορθώσεις τις ανακρίβειες που γράφεις

Πως αντέδρασε σε δημοσίευμα της Μεσσαροπούλου

Σε δημοσίευμα, σχετικά με την αλλαγή ώρας του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν, απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Το δημοσίευμα της Τίνας Μεσσαροπούλου ανέφερε ότι η απόφαση για να προβάλλεται το δελτίο στις 19:00 «πάρθηκε από ψηλά και προφανώς χωρίς να ερωτηθεί ο Νίκος Χατζηνικολάου»,..
ενώ εμφάνιζε δυσαρεστημένο τον γνωστό δημοσιογράφο.
Μόλις ο Νίκος Χατζηνικολάου διάβασε τη σχετική ανάρτηση στο Twitter, ξεκαθάρισε: «Αγαπητή Τίνα απορώ με το «ρεπορτάζ» σου! Γιατί δεν με ρώτησες πριν το γράψεις; Δεν έχω καμμία διαφωνία με την απόφαση του σταθμού. Και ήμουν απολύτως ενημερωμένος. Παρακαλώ να διορθώσεις τις ανακρίβειες που γράφεις».
H Mεσσαροπούλου απάντησε στον Χατζηνικολάου με σχετική ειρωνία:
«Θα με γέλασαν τα αυτιά μου αγαπητέ Νίκο και μάλλον όχι μόνο εμένα! Επίσης δεν έγραψα ότι είστε ενημερωμένος, απλά ότι είχατε διαφορετική άποψη για την αλλαγή ώρας! Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή σεζόν».
«Ευτυχώς γνωρίζει όλος ο Αντέννα ότι αυτή η απόφαση ήταν και εισήγηση μου. Απορώ γι’ αυτή τη στάση σου», ανταπάντησε ο δημοσιογράφος

ΥΓ Παιδιά, στην περίπτωσή σας το σωστό είναι «ενήμερος» και ουχί «ενημερωμένος».