ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

«H δίκη θα γίνει επί ΝΔ! Αρα, τους έχουμε!»

 Αναβολή για τους ακροδεξιούς που βρίζουν και απειλούν τον Στρατή Μπαλάσκα

Δεν φαίνεται να έχει τέλος η περιπέτεια του δημοσιογράφου και ανταποκριτή του ΑΠΕ στη Λέσβο, Στρατή Μπαλάσκα. Η προγραμματισμένη δίκη, μετά τη δεύτερη μήνυση του δημοσιογράφου κατά συνολικά 15 ατόμων (μεταξύ των οποίων τρεις αστυνομικοί και ένας υπαξιωματικός του Στρατού), από τα οποία έχει δεχθεί συνεχόμενες επιθέσεις, ύβρεις και απειλές (φραστικές και μέσω μηνυμάτων..
στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης), τελικά αναβλήθηκε για τις 21 Μαΐου 2019.
Το ενδιαφέρον (και επικίνδυνο) στην υπόθεση είναι πως οι φιλοχρυσαυγίτες υποστηρικτές των κατηγορουμένων έξω από το δικαστήριο, όταν άκουσαν την απόφαση για αναβολή της δίκης, ήταν, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, έκδηλα ευχαριστημένοι και χαρούμενοι, φώναζαν και επευφημούσαν, ενώ ταυτόχρονα σχολίαζαν πως «η δίκη θα γίνει επί Ν.Δ.! Αρα, τους έχουμε!», υπονοώντας πως, τον Μάιο θα έχουν γίνει εκλογές, θα έχει κερδίσει η Ν.Δ., άρα θα κερδίσουν τη δίκη ενάντια στις φιλοχρυσαυγίτικες συμπεριφορές τους.
- διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ της Νόρας Ράλλη στην ΕφΣυν (ΕΔΩ)