ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

«Σφάζονται» νυν και πρώην της ΔΗΜΑΡ…

«Πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ νυν και πρώην μελών της ΔΗΜΑΡ, με αφορμή την απόφαση συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ενδεικτική είναι η επίθεση του Θόδωρου Μαργαρίτη στον Θανάση Θεοχαρόπουλο και την ηγετική ομάδα της ΔΗΜΑΡ, καθώς ο πρώην στενός συνεργάτης του προέδρου της ΔΗΜΑΡ έκανε λόγο για «μία ιταμή επιλογή..
επιστροφής-προσχώρησης της ΔΗΜΑΡ στον ΣΥΡΙΖΑ».
Θυμίζοντας ότι επί τέσσερα χρόνια η ΔΗΜΑΡ άσκησε αντιπολίτευση για τις οικονομικές πολιτικές, το μεταναστευτικό, το κράτος Δικαίου κ.ο.κ., και ξαφνικά, με ‘πρόσχημα’ τη Συμφωνία των Πρεσπών, διέγραψε όλη αυτή τη στάση, ο κ. Μαργαρίτης, υποστήριξε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ότι «ο βασικός στόχος ήταν η προσχώρηση στον ΣΥΡΙΖΑ».
Χαρακτήρισε μάλιστα θλιβερό, ό,τι έγινε στην ΚΕ της ΔΗΜΑΡ το Σάββατο, κάνοντας λόγο για ενέργειες που ξεπερνούν τα όρια της στοιχειώδους σοβαρότητας. «Μία περιορισμένη ηγετική ομάδα με προσωπικές στρατηγικές αποφάσισε όχι μόνο να διαγραφούν όσοι εξελέγησαν στη νέα εκτελεστική γραμματεία στο ΚινΑλ, αλλά και για όσους υπήρξε η υποψία ότι υπάρχει συμπάθεια προς το ΚινΑλ, με στόχο να υπάρχει απαρτία και τεχνητή πλειοψηφία για να τους βγουν τα κουκιά», είπε.
«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», έσπευσε να απαντήσει η ΔΗΜΑΡ, κάνοντας λόγο για ‘fake news’ και ‘προπαγάνδα’. Στην Αγίου Κωνσταντίνου αρνούνται ότι υπήρξαν διαγραφές, κάνοντας λόγο για μέλη του ΚινΑλ και θυμίζοντας ότι η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ οριστικοποιήθηκε με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος πριν από δύο μήνες. Χαρακτηρίζουν μάλιστα ‘πρωτοφανή’ πρακτική στην πολιτική ζωή της χώρας να παρεμβαίνουν μέλη άλλου κόμματος στα εσωτερικά της ΔΗΜΑΡ.
Και η κόντρα μόλις ξεκίνησε…
- πηγή: matrix24