ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Ακραία και επιτυχημένα φαινόμενα

Όπως και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο που έκανε το ντεμπούτο της, έτσι και το περασμένο Σάββατο η εκπομπή κατέγραψε αυτό που στην τηλεοπτική γλώσσα λέμε «εικοσάρια».
Άλλη μια μέρα στη δουλειά, άλλη μια μέρα με υψηλά νούμερα για τα «Ακραία Φαινόμενα», την ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον Τάκη Χατζή και τον..
Δημήτρη Καμπουράκη.
Όπως και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο που έκανε το ντεμπούτο της, έτσι και το περασμένο Σάββατο η εκπομπή κατέγραψε αυτό που στην τηλεοπτική γλώσσα λέμε «εικοσάρια». Πάνω από είκοσι τα εκατό δηλαδή, στο κοινό που εκείνη την ώρα έχει ανοιχτή τη μικρή οθόνη και παρακολουθεί.
Τα καλύτερα ποσοστά εν ολίγοις από τις δέκα το πρωί του Σαββάτου ως τις δωδεκάμιση, μαζί με τον Alpha για να είμαστε δίκαιοι. Στα υπόλοιπα κανάλια δεν ήταν καν διψήφια τα νούμερα, πλην του Star που έχει πολύ ωραία κινούμενα σχέδια για τα ανήλικα. Με δυο λόγια, τα «Ακραία Φαινόμενα» έδειξαν για μια ακόμη τόσο το δυναμισμό τους όσο και ότι είναι στο σωστό δρόμο για να καθιερωθούν ως μια από τις πιο σημαντικές εκπομπές του δημοσιογραφικού στερεώματος. Οι τηλεθεατές πάντως στέκονται στο πλευρό τους!
Χρ. Ξανθάκης / newpost