ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Ποιοι ακούγονται για την πρωινή ζώνη του Epsilon

Σοβαρές συζητήσεις έχουν ξεκινήσει στο Epsilon και για την πρωινή ζώνη του σταθµού. Στην αγορά κυκλοφορεί η φήµη ότι υπάρχουν σκέψεις για τον Βασίλη Λυριτζή, που ήδη εργάζεται στο «Έθνος», τον ∆ηµήτρη Καµπουράκη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Πάντως µόνο το όνοµα του τελευταίου φαίνεται πως έχει συζητηθεί επισταµένως µέχρι στιγµής, στους διαδρόµους του καναλιού.
Την ίδια ώρα, ο πρόσφατα..
αποχωρήσας από τον ΑΝΤ1 Στράτος Μπαλής, αν και επισήµως δεν επιβεβαιώνεται, θεωρείται βέβαιο πως µέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχει ενταχθεί σε υψηλή επιτελική θέση του καναλιού, ενώ αναζητούνται οι αρχισυντάκτες και τα άλλα πρόσωπα της οµάδας που θα έχει την ευθύνη τόσο για τα δελτία ειδήσεων όσο και για τις ενηµερωτικές εκποµπές.
Τη σχετική πληροφορία ενισχύει και η µετακόµιση από τον ΣΚΑΪ στο Epsilon τής συζύγου του, Χριστίνας Φραγκιά, για τη διεύθυνση παραγωγής των ενηµερωτικών εκποµπών.
∆ιαδοχικές συσκέψεις γίνονται και από το τεχνικό τµήµα προκειµένου να προχωρήσει η κατασκευή των στούντιο για τα δελτία ειδήσεων και τις εκποµπές, αλλά και τα σκηνικά στην Παιανία.
Στόχος είναι να έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα µέχρι τα τέλη Αυγούστου, προκειµένου να έχει γίνει έως τότε και η συνολική µετακόµιση του καναλιού από τα Μελίσσια
 
- πηγή: Secret / Παραπολιτικά