ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

Αναζητείται από την Αστυνομία ο εκδότης Πέτρος Κουσουλός

Αναζητείται τις τελευταίες ώρες από την αστυνομία, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ο Πέτρος Κουσουλός, μετά από μήνυση που έγινε για δημοσίευμα της εφημερίδας Μπαμ (συκοφαντική δυσφήμηση), της οποίας είναι ο εκδότης. Ο δημοσιογράφος μέσω ανάρτησής του χθες στο fb, έκανε γνωστό πως ο διευθυντής, αλλά κι ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας, οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.
Ο Πέτρος Κουσουλός επανήλθε..
το μεσημέρι του Σαββάτου και με νέα του ανάρτηση, ενημέρωσε πως οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας Μπαμ, αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι, χωρίς άσκηση δίωξης. Συγκεκριμένα έγραψε: «Η απόπειρα φίμωσης στο κενό! Ελεύθεροι χωρίς άσκηση δίωξης οι δημοσιογράφοι της Μπαμ μετά από την μήνυση του Ροδόλφου Οντονι. Σε λίγο το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας».
Χθες το απόγευμα ο Π. Κουσουλός σε ανάρτηση που έκανε στα social media γνωστοποιούσε την δικαστική του περιπέτεια:
«Αυτήν τη στιγμή έχουν συλληφθεί δυο συνεργάτες μου ενώ ψάχνουν και εμένα. Το λάθος μας ήταν να δημοσιοποιήσουμε δικαστική απόφαση που αφορούσε τα ισόβια που επιβλήθηκαν στην Φρ. Οντονι και τον Κ. Κυριακοπουλο για εγκληματική οργάνωση, απιστία, κλπ αλλά και η έρευνα για την υπόθεση της Sportime, την Sportingbet κτλ! Στο μεσοδιάστημα από το περασμένο Σάββατο ξεκίνησαν οι πιέσεις για να μην εκδοθεί η ΜΠΑΜ. Την Τετάρτη απορρίφθηκε η αίτηση προσωρινής διαταγής και δικαιωθήκαμε στο Δικαστήριο και ω του θαύματος σήμερα ενεργοποιήθηκε το αυτόφωρο (επειδή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας είναι αναρτημένο στο www.empam.gr) γιατί κάποιοι θέλουν ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ! Διαρκές έγκλημα η αποκάλυψη της αλήθειας στην Ελλάδα του 2018. Και μετά μιλάμε για ελευθεροτυπία!».