ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Σφραγίστηκαν και δύο επιταγές της μιντιακής εταιρείας

Την Παρασκευή σφραγίστηκαν δύο επιταγές της μιντιακής εταιρείας της οποίας είχαν μπλοκαριστεί οι λογαριασμοί (διαβάστε ΕΔΩ). Το σφράγισμα έγινε από το ίδιο νομικό πρόσωπο. Η μια αφορά ποσό λίγο πάνω από τις 100 χιλιάδες ευρώ και η δεύτερη γύρω στα 45 χιλιάρικα. Μαύρα χάλια για τον κύριο με το βαρύ όνομα που βρίσκεται σε απόγνωση..

****
Ταινίες που ξεκινούν στις 10 και τελειώνουν στις 12:30 και στη 1:00. Ταινίες που κουράζουν τους τηλεθεατές του Star και του Epsilon. Ας το έχουν αυτό υπόψη τους οι διευθύνσεις των δύο καναλιών. Αντιλαμβάνεται ο μέσος τηλεθεατής την ανάγκη των καναλιών να προβάλουν πολλές διαφημίσεις. Ξέρει ότι από αυτές επιβιώνουν. Αλλά, η κατανόηση του έχει όρια. Όταν του σπάνε τα νεύρα γιατί πρέπει να ξενυχτήσει για να απολαύσει μια ταινία που άρχισε στις 10, τότε Star και Epsilon τον χάνουν. Και χάνοντας τον τηλεθεατή, χάνουν και την διαφήμιση.
****

Ο "Σάτυρος" είναι σίγουρος. Βιβλιοκριτικός δεν είναι. Αλλά αφού το «Ήταν πιο πολύ το ξύπνημα του ανθρώπου» το επιμελήθηκε ο εξαίρετος συνάδελφος και φίλος της FMVoice, Μωϋσής Λίτσης, αυτό του αρκεί για να αισθάνεται σίγουρος ότι για το βιβλίο αυτό ο αναγνώστης δεν θα σπαταλήσει ούτε τον χρόνο του, ούτε τα χρήματα του. Το βιβλίο αυτό αποτελεί προσωπική μαρτυρία του Ελληνοεβραίου Σαμουήλ Μιζάν από το Αντάρτικο και την Κατοχή: «Η εθνική αντίσταση δεν ήταν απλώς μια λέξη, ούτε μία αναγκαιότητα του κόσμου. Ήταν πιο πολύ το ξύπνημα του ανθρώπου...».
Το βιβλίο παρουσιάζεται από τις εκδόσεις Διεθνές Βήμα.

Σάτυρος / fmvoice