ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Μειώστε έως 60% το κόστος στο service του αυτοκινήτου σας

Δύο νέοι, μορφωμένοι και «ανήσυχοι» άνθρωποι αποφάσισαν να υλοποιήσουν μια πρωτότυπη ιδέα που στόχο έχει να μειώσει έως και 60% το κόστος service των αυτοκινήτων χωρίς ωστόσο να γίνουν «εκπτώσεις» στην ποιότητα των ανταλλακτικών που θα χρησιμοποιηθούν αλλά και στην ποιότητα της εργασίας.
Ο Νικόλας Κάζος και ο Φοίβος Φαραντάκης έκαναν την ιδέα τους πραγματικότητα δημιουργώντας μια καινοτόμα online πλατφόρμα μέσα..
από την οποία ο κάθε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου μπορεί να μειώσει έως και 60% το κόστος επισκευής του αυτοκινήτου του.
Όπως μάλιστα αναφέρουν και οι ίδιοι: «Είμαστε και παραμένουμε πελάτες συνεργείων αυτοκινήτων. Ωστόσο τώρα έχουμε δικαίωμα επιλογής τόσο στην τιμή όσο και στην ποιότητα των ανταλλακτικών και της εργασίας».
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Autoduder.com δίνει εκατοντάδες επιλογές στους χρήστες της ώστε να επιλέξουν την εργασία που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν στο αυτοκίνητό τους και να αναζητήσει την χαμηλότερη τιμή ή το πλησιέστερο συνεργείο που δίνει όχημα αντικατάστασης ή κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο που δίνει χαμηλότερη τιμή από εκείνη του τιμοκαταλόγου.
Ο χρήστης του autoduder.com εύκολα και δωρεάν, μπορεί να συγκρίνει τιμές και αξιολογήσεις και να κλείσει online ραντεβού στο καλύτερο και οικονομικότερο συνεργείο της περιοχής που επιθυμεί.

- από εκτενές και ενδιαφέρον ρεπορτάζ του Γιώργου Κ. Ανδρή στο movenews (ολόκληρο ΕΔΩ)