ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

Και πλαστές ταυτότητες αστυνομικών από τους Κασιδιάρηδες

Τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης (ΕΔΕ) για την φωτογραφία που εμφανίζει τον Αλέξανδρο Κασιδιάρη, ανθυπολοχαγό των Ειδικών Δυνάμεων και αδερφό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, να χαιρετά ναζιστικά, διέταξε ο Αρχηγός ΓΕΣ.
Ο ανθυπολοχαγός διέκοψε την εκπαίδευσή του στη Ρεντίνα και αποσπάται για τουλάχιστον έναν μήνα στο Φρουραρχείο Αθηνών, για να δώσει εξηγήσεις.
Την ίδια ώρα σε υλικό που βρέθηκε στον υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη, ο αδελφός του Αλέξανδρος απεικονίζεται στην μπροστινή όψη πλαστής ταυτότητας. Πρόκειται για ένα αρχείο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για την.. 
κατασκευή πλαστών εγγράφων.
Τα «επίμαχα» φωτογραφικά αρχεία, σύμφωνα με την Καθημερινή, εντοπίστηκαν αποθηκευμένα σε σκληρό δίσκο που βρέθηκε στην κατοχή του Ηλία Κασιδιάρη και πιθανόν ανήκει στον αδελφό του, Αλέξανδρο, καθώς η κωδική ονομασία του εγγεγραμμένου ιδιοκτήτη είναι «Αlex».
Για την κατασκευή της πλαστής ταυτότητας χρησιμοποιήθηκε ως «μήτρα» η ταυτότητα 25χρονου που υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ. ως αρχιφύλακας. Ο άνδρας με τα αρχικά Κ.Χ. δεν έχει δηλώσει απώλεια ταυτότητας, ενώ εκπροσωπεί την αστυνομία σε αγώνες κολύμβησης στην Ελλάδα.