ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ο Νότης, οι εξωγήινοι και εμείς...

Σύμφωνα με τον Νότη Σφακιανάκη, τους ανθρώπους τους εχουν φτιάξει εξωγήινοι. Καθόλου κακή άποψη. Υπάρχουν και χειρότερες εκδοχές. Ο Λιακόπουλος έχει πει μερικές από αυτές. Θα μείνουμε στον καλλιτέχνη όμως. Τον άκουσα με την φωνή του να λέει την προαναφερόμενη εκδοχή και να την ενισχύει με διάφορα επιχειρήματα. Και επειδή θέλω να μεταφέρω πιστά όσα πιστεύει, τα γράφω λέξη προς λέξη: «Όταν θέλουμε να κάνουμε μια ευχή, γιατί κοιτάμε προς τα πάνω; Γιατί είναι οι Θεοί και ο μέγιστος Θεός (σ.σ. νομίζω εννοεί τον Δία, αλλά δεν βάζω στοίχημα!)... Είναι και αυτοί οι οποίοι πέταγαν παλαιότερα και πέταγε κεραυνούς λέιζερ ο Δίας και ο άλλος ο Ερμής με τη φτερωτή αμαξα, όλοι αυτοί σαφέστατα ήταν εξωγήινοι, τι θα ήταν;».
Αυτόν τον άνθρωπο, που βλέπει εξωγήινους και τον Δία να πετάει κεραυνούς λέιζερ, τον παίρνουμε..  στα σοβαρά. Και παλαιότερα όταν ελεγε διάφορες φιλικές προς τους νεοναζί αρλούμπες και τώρα που τις επανέλαβε, προκαλώντας την αποχώρηση της Βανδή από το "σχήμα"!

- διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Γιάννη Παντελάκη εδώ