ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

5 βόμβες στο «μαξιλάρι» του

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «5 βόμβες στο “μαξιλάρι” του» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την προσπάθεια της κυβέρνησης να φτάσει όρθια στις ευρωεκλογές, αλλά το φιτίλι άναψε. Κατασχέσεις και φόρος ακινήτων, προϋπολογισμός, χρέος, βουλευτές και κοινωνία είναι έτοιμοι να εκραγούν.
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Χαμός ρουσφετιών εν όψει της ευρωπροεδρίας. Το ρουσφετολογικό πάρτι άρχισε, τριπλασιάστηκε η Μόνιμη Αντιπροσωπεία μας στην Ε.Ε.
ΕΡΕΥΝΑ - ΚΑΥΣΙΜΑ: «Δώρο» τρία δισ. το χρόνο στους λαθρέμπορους. Μυθώδη κέρδη εξασφαλίζουν οι παράνομοι σε βάρος του Δημοσίου.
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ: Ποινικές διώξεις για το σκάνδαλο της τιμής του. Έρευνα παρήγγειλε η εισαγγελέας Διαφθοράς για το «καπέλο» της Gazprom.
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: Μας ρωτάτε, σας απαντάμε...
Επιστημονική ομάδα και συντάκτες του «Π» απαντούν στις ερωτήσεις σας.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ: «Το Ποντίκι» εξασφάλισε για τους αναγνώστες του δωρεάν και μειωμένα εισιτήρια για συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art»: Συνέντευξη: Παντελής Βούλγαρης: «Είναι εφιαλτικό να μιλάμε για νέο εμφύλιο». Ακόμη: Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης – Νέα καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή του / Ποιήματα του Καβάφη ζωντανεύουν στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης / Γνωστοί ηθοποιοί έκαναν ντεμπούτο σε ταινίες τρόμου / Η διαθεσιμότητα τραυματίζει τον πολιτισμό.