ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Πρόταση για Βασίλη Χιώτη στη διεύθυνση ειδήσεων του Mega!

Ισορροπία τρόμου οι νέοι συσχετισμοί στο Δ.Σ. του Μεγάλου Καναλιού

Ποικίλες συζητήσεις έχει προκαλέσει η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Mega. Η εκπροσώπηση των Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα και Ψυχάρη, στο κέντρο λήψης των αποφάσεων της επιχείρησης, πλέον είναι ισόποση. Οι τρεις βασικοί μέτοχοι εκπροσωπούνται από δύο μέλη στο Δ.Σ. Κι αυτό γιατί σε μια συνέλευση που ξεκίνησε με καθυστέρηση αποφασίστηκε τελικά η αύξηση των μελών του συμβουλίου, κι όχι η αντικατάσταση των μελών που εκπροσωπούν τη πλευρά Βαρδινογιάννη. Τα άλλα δύο μέλη φαίνεται ότι κινούνται στην ζώνη της απόλυτης ουδετερότητας. Όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο, αλλά κυρίως..
τα πραγματικά δεδομένα, μιλάνε για «ισορροπία τρόμου», που θα δοκιμάζεται σε κάθε ευκαιρία.
Βέβαια το σοβαρό πρόβλημα του Mega, όπως γράφουν τα «Παραπολιτικά» είναι ο δανεισμός που φτάνει στα 129 εκατ. ευρώ και τα επιτόκια με τα οποία επιβαρύνεται.  Αυτός είναι ένας εξωτερικός παράγοντας, που δεν μπορεί να ελεγχθεί από το Mega, γι αυτό και γίνεται αγώνας δρόμου, έτσι ώστε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν και να εισρεύσουν στα ταμεία του τα 15 εκατ. ευρώ.
Ένα άλλο θέμα που έχει αρχίσει να απασχολεί τα αφεντικά του Mega, έχει να κάνει και με τις αλλαγές που επιβάλλεται να γίνουν στον τομέα ειδήσεων. Στο πλαίσιο της συζήτησης που γίνεται, ακούγεται ότι ο Σταύρος Ψυχάρης, θα ήθελε στο τιμόνι της ενημέρωσης του μεγάλου καναλιού, τον διευθυντή του «ΒΗΜΑ Fm» και επί χρόνια στενό συνεργάτη του, Βασίλη Χιώτη.