ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Ανέμελες βουτιές στη Μύκονο με τη «χορηγία» της Eurobank

Καταγγελία-σοκ σχετικά με τα δάνεια και τις υποθήκες του Πέτρου Κωστόπουλου στην τράπεζα Eurobank δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο - έστω κι αν η ανάρτηση  σε συγκεκριμένο σάιτ «εξαφανίστηκε» έπειτα από λίγο μυστηριωδώς.
Η αποκάλυψη έχει να κάνει με ένα μεγάλο «καλοκαιρινό δωράκι», που έκανε η προηγούμενη διοίκηση της Eurobank στον εκδότη της ΙΜΑΚΟ Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος πέρυσι είχε χρεοκοπήσει. Με μία «περίεργη» απόφαση η Eurobank έδωσε «χάρη» στον Πέτρο Κωστόπουλο, με αποτέλεσμα ο αμφιλεγόμενος εκδότης να απολαμβάνει τα πούρα του στη Μύκονο και με την σύζυγο του Τζένη Μπαλατσινού να κάνουν τις βουτιές τους στην Ψαρού σαν να μην συμβαίνει τίποτα, αφού δεν έχει..
κατασχεθεί κανένα από τα δύο σπίτια τους, σε Φιλοθέη και Μύκονο, που είχαν αγοραστεί με δάνεια της Eurobank. Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι της ΙΜΑΚΟ, προσπαθούν ακόμη να εξασφαλίσουν τα χρωστούμενα, από τον αποτυχημένο εκδότη και μετρ της δημοσιογραφίας του life style...
Το θέμα είναι πράγματι σοβαρό αλλά όπως μάθαμε το «δωράκι» και η αναστολή κατασχέσεων των σπιτιών οφείλεται στη σχέση που έχουν μέλη της οικογένειας Κωστόπουλου - Μπαλατσινού με κάποιους εκ των μετόχων της Eurobank.

Υ.Γ Το Κολλέγιο τελικά χτίζει στενές σχέσεις και φιλίες που μπορεί να αποδειχτούν πάρα πολύ χρήσιμες...