ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Οι γόνοι και οι φαύλες (πολιτικές) οικογένειες

«Εχει ενδιαφέρον η ελληνική τραγωδία. Την υποτιθέμενη κάθαρση του φαύλου Δημοσίου ανέλαβε εκπρόσωπος της πιο φαύλης πολιτικής οικογένειας!» Αυτό τουϊτάρησε ο διευθυντής του Βήματος Αντώνης Καρακούσης εννοώντας προφανώς την οικογένεια Μητσοτάκη και τον γόνο - υπουργό Κυριάκο.
Ο Γιάννης Αλαφούζος (γόνος κι αυτός - του Αριστείδη) απάντησε στον Καρακούση ολίγον σκωπτικά αφήνοντας και υπονοούμενα και για τους Ψυχάρηδες: «Αγαπητέ Αντώνη! Είναι απαράδεκτο να υπονομεύεις νέους πολιτικούς εκμεταλλευόμενος γονέα κλπ. Ποιος ο σκοπός σου;».
Λίγο αργότερα ήρθε και το tweet του Ανδρέα Ψυχάρη που θεώρησε ότι έπρεπε να υπερασπιστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον εαυτό του, αφού ο ίδιος και νέος πολιτικός είναι και γόνος... οικογένειας.
«Ο Κυριάκος θα κριθεί από τις πράξεις του κι όχι από τον πατέρα του. Κατά την άποψή μου τον αδικείς» έγραψε ο γιος του Σταύρου Ψυχάρη απαντώντας στον Καρακούση κι όλοι άρχισαν να βάζουν στοιχήματα για το ποιος θα είναι ο επόμενος διευθυντής του Βήματος...

Υ.Γ. Στον Καρακούση θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αν μη τι άλλο είναι τολμηρός...

Υ.Γ.1 Το τουϊτάρισμα είναι ένα δύσκολο «άθλημα» που μπορεί εύκολα να σε παγιδεύσει και εν τέλει να σε εκθέσει...