ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ξεφτίλα! Δεν αξίζει τέσσερα χιλιάρικα μια Κάτια Μακρή;..

Το πλήθος των δημοσιογράφων-πικραμένων, που έχουν αυτοπροταθεί για μια θέση σχολιαστή στο νέο δελτίο ειδήσεων του STAR, το εύρος, αλλά και οι διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα, δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη τηλεοπτική ιστορία!
Προφανώς η κρίση στον δημοσιογραφικό κλάδο ευνοεί το φαινόμενο, αλλά δεν το δικαιολογεί, αφού κάθε «καρυδιάς καρύδι», είτε γνωστό στην κοινή γνώμη είτε λιγότερο γνωστό, έχει βρει ευκαιρία μέσω διαρροών σε φιλικά του Μέσα, να βγει από την αφάνεια, από την αδράνεια, από την ανυπαρξία, από την δύσκολη θέση γενικότερα, να φρεσκάρει το προφίλ του ή τις μετοχές του στο τηλεοπτικό – μιντιακό χρηματιστήριο, να «πουλήσει» μούρη, να τον μάθουν οι «παραέξω»… Δηλώνοντας απλά σε κάποιον της «πιάτσας», «Μίλησα με τον..
τάδε στο κανάλι» και ας μην έχει μιλήσει ή «Είμαι στη λίστα των υποψηφίων σχολιαστών» και ας μην υπάρχει λίστα ή «Τελικά δεν ενδιαφέρομαι να είμαι σχολιαστής» και ας μην του πρότεινε κανείς να είναι ή να καλλιεργεί μυστήριο του τύπου, «Δεσμεύομαι, δεν μπορώ να μιλήσω» χωρίς φυσικά να τον δεσμεύει κανείς… και πάει λέγοντας!
Δυστυχώς για άλλη μια φορά ένα κομμάτι της δημοσιογραφίας, αυτό-γελοιοποιείται, εμφανίζεται φαιδρό και αναξιόπιστο! Ευτυχώς, μακριά από τα βλέμματα της κοινής γνώμης που αδιαφορεί, αλλά «μυρίζει» τη δυσωσμία, επιβεβαιώνοντας την πεποίθησή της για το σινάφι!

Χωρίς λοιπόν άλλες φλυαρίες να σημειώσουμε ότι μετά από αντιπρόταση της διοίκησης του STAR την οποία μετέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου σε Κάτια Μακρή και Σταύρο Λυγερό, οι δύο δημοσιογράφοι θα είναι σχολιαστές στο νέο δελτίο ειδήσεων του καναλιού που θα παρουσιάζει η Μάρα Ζαχαρέα από τον Σεπτέμβριο.
Θυμίζουμε ότι Κάτια Μακρή – αρχικά είχε ζητήσει 4.000 ευρώ, αλλά μετά από συζήτηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις οι δυο πλευρές τα βρήκαν. Κάτι ανάλογο, συνέβη και με τον Σταύρο Λυγερό που μπορεί να μην είχε ζητήσει μεγάλο ποσό, αλλά είχε προβάλει άλλες παράλογες απαιτήσεις για την εποχή… Τελικά, υποχώρησε και οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν.
- πηγή: enimerosi24