ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Το ΠαΣοΚ ταιριάζει στον Βενιζέλο

Νέες αποκαλύψεις από τον Κ. Βαξεβάνη για τα έργα, τον βίο και την πολιτεία του διαχρονικού υπουργού

«Για όλους εσάς στο ΠΑΣΟΚ που θα ψηφίσετε τον Βενιζέλο για να σώσει το κόμμα, αναρωτηθείτε μήπως μιλάτε πλέον για ένα κόμμα το οποίο ταιριάζει μόνο στο Βενιζέλο».
Mε αυτό το υστερόγραφο ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης πετάει για τρίτη φορά το γάντι στον Βαγγέλη Βενιζέλο προχωρώντας σε νέες αποκαλύψεις για τον βίο και την πολιτεία του υπουργού.
Ο Βαξεβάνης μέσω μιας τρίτης ανοιχτής επιστολής προς τον υπουργό Οικονομικών, αναφέρεται στο 2003 όταν ο Βενιζέλος ως υπουργός Πολιτισμού υπέγραψε υπουργικές αποφάσεις με τις οποίες αποχαρακτηρίζονταν από Ιστορικά Διατηρητέα Μνημεία, δύο βιομηχανικά μνημεία της Θεσσαλονίκης. Τα εργοστάσια ΦΙΞ και ΑΛΛΑΤΙΝΗ. Και τα δύο σε περιοχές της Θεσσαλονίκης με μεγάλη αξία γης. Οι ιδιοκτήτες τους που είχαν ήδη αποζημιωθεί, θα γίνονταν σκανδαλωδώς πιο πλούσιοι.
Επίσης ξαναφέρνει στην επικαιρότητα την υπόθεση με την προμήθεια 4 γερμανικών υποβρυχίων S-214 και την επισκευή 4 ακόμη S-209 επί υπουργείας Βενιζέλου. Υπόθεση που εξελίχθηκε σε..
μεγάλο σκάνδαλο με μίζες στο οποίο εμπλέκονταν υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και στελέχη του υπουργείου και του Πολεμικού Ναυτικού.
Ο Βαξεβάνης δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην υπόθεση της εταιρείας KAVALA OIL, το 1998 όταν ο Βενιζέλος ήταν υπουργός Ανάπτυξης.

-Διαβάστε εδώ τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη