ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Η αγορά των media και το δημοφιλές άρθρο 99


Οσο περνούν οι μέρες τόσο πιο δημοφιλές γίνεται το άρθρο 99 στην ελληνική αγορά των media!
Επειτα απ' το Alter που έχει προσφύγει εδώ και εβδομάδες (και πλέον αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου), και τη διαφημιστική Mass, αποφάσισε να κάνει χρήση των διατάξεών του και η έτερη διαφημιστική Leo Burnett. Ηδη οι ξένοι μέτοχοι του οίκου έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους και τις τελευταίες ημέρες φροντίζουν να διευθετούν κάθε είδους υποχρεώσεις. Υπάρχουν πάντως κάποιες τηλεοπτικής φύσεως συναλλαγές που δεν είναι και τόσο εύκολο να μπουν σε δρόμο, εξ ου και η προσφυγή στο άρθρο 99 θυμίζει ελαφρώς μονομαχία στο άγριο Ουέστ. Οποιος τραβήξει πρώτος!
Από εκεί και πέρα, η φημολογία της πιάτσας λέει ότι τα διεθνή brands θα τα..αναλάβει έτερος κλάδος της μαμάς εταιρείας WPP, ενώ τα ελληνικά θα ξαναβγούν στην αγορά. Κι επειδή στα τελευταία περιλαμβάνονται η Εθνική Τράπεζα και ο ΟΠΑΠ, έχουν αρχίσει να ερεθίζονται πλείστοι όσοι σιελογόνοι αδένες. Διότι το θέμα, όπως γνωρίζουν όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, είναι και πολιτικό με απόχρωση συγκεκριμένη.

-από τα Μέσα & media / Χρ. Ξανθάκης / Κ. Ε