ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Kαι τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τον (τηλεοπτικό) Ταρζάν;

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ALTER - ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ KI ΑΠΟ ΤΟ STAR

Χωρίς Ζούγκλα και Κίτρινο Τύπο θα μείνει ο τηλεοπτικός σταθμός Alter και καθώς μαθαίνουμε και το STAR από όπoυ o Δημοσιογράφος έφυγε τρέχοντας μόλις άκουσε το ποσό που του προσφέρουν. Ξεματιάστρες δικηγόροι, καφετζούδες πολιτικοί και λοιποί «μαϊντανοί» χάνουν το «βήμα» τους κι ετοιμάζονται να φορέσουν μαύρες πλερέζες.
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία θα ασχοληθεί, όπως λέει ο ίδιος, αποκλειστικά και μόνο με το zougla.gr και το διαδικτυακό ραδιόφωνο του.
Την ίδια ώρα στο Μπουρνάζι υπάρχουν σκέψεις να αντικατασταθούν οι δύο εκπομπές του Μάκη από αντίστοιχες του άλλου αποκαλυπτικού δημοσιογράφου-αθλητικογράφου, Κυριάκου Θωμαίδη με θέμα τα στημένα του ποδοσφαίρου κι όχι μόνο.
Σχετικά με το ραντεβού που είχε ο Τριανταφυλλόπουλος με μέλος της διοίκησης του Star προκειμένου να βρει νέα τηλεοπτική στέγη το μόνο σίγουρο είναι πως κατέληξε σε φιάσκο. Κι αυτό διότι..όπως γράφει το enimerosi24, από το Star πρότειναν στον δημοσιογράφο μόλις 10.000 ευρώ για δύο εκπομπές την εβδομάδα, την στιγμή που στο ALTER έπαιρνε τα δεκαπλάσια. Ακόμη τρέχει ο Μάκης…