ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Επανασχεδιάζονται δύο εφημερίδες

Σαν... βράχος που πέφτει σε λίμνη λειτούργησε η κατάθεση αίτησης για την 6η «ορφανή» άδεια από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στα ραδιοτηλεοπτικά παρασκήνια.
**
Αλλοι αγχώθηκαν υπερβολικά, άλλοι ενθουσιάστηκαν (ανοίγουν δουλειές) και αλλοι ψάχνονται για το τι σημαίνει αυτη η κίνηση του εφοπλιστή και εάν έχει σχέση.. με το Mega.
**
Σε κανάλι που κάνει (αν κάνει) διαρροές στήριξης υπέρ του διευθυντή προγράμματος, οι εργαζόμενοι λένε μειδιώντας, οτι τους θυμίζει κάποιες ανακοινώσεις ομάδων λίγο προτού απολύσουν τους προπονητές τους.
**
Τουλάχιστον δύο εφημερίδες επανασχεδιάζονται και ξανασκέφτονται απο την αρχή το περιεχόμενό τους εν όψει νέων ανταγωνιστικών εκδόσεων. Των φρονίμων τα παιδιά...
**
Εχει πάρει τις αποφάσεις του για το ημερήσιο φύλλο του "Εθνους" ο Ιβάν Σαββιδης. Και δεν πρόκειται αυτές να αλλάξουν με τίποτα.
**
Οσοι προωθούν με θέρμη το λουκέτο θα εκπλαγούν! Οσοι επιθυμούν φανατικά "να συνεχίσει ως έχει", επίσης.
**
Το σίγουρο είναι ότι η εφημερίδα του Σαββίδη έχει «ζωντανέψει» με αποκλειστικά - αποκαλυπτικά θέματα. Και πολλοί λένε πως αυτά επιτυγχάνονται υπό την καθοδήγηση του νέου διευθυντή. Ιδωμεν...
**
Εστειλε e mail για πληρωμές ο εκδότης και ηρέμησε, προς το παρόν, το αναβράζον (οπως τα Depon) αποσταθεροποιημένο σύστημα.