ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Γιάννης Καραγιώργης

Ελεύθερος με όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση μία φορά την εβδομάδα στο αστυνομικό Τμήμα, εγγυοδοσία 100.000 ευρώ)  αφέθηκε ο εφοπλιστής - καναλάρχης Γιάννης Καραγιώργης.
Ο δημιουργός του Hellas Net είχε συλληφθεί στο σπίτι του στη Γλυφάδα, μετά από ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις ολλανδικές Αρχές και αφορούσε τα αδικήματα της απάτης, πλαστογραφίας και δόλιας πτώχευσης, για τα οποία κατηγορείται στην Ολλανδία.
Ο Καραγιώργης προσέφυγε κατά της διάταξης του εισαγγελέα που είχε διατάξει την κράτησή του και η προσφυγή του αυτή έγινε δεκτή με θετική εισήγηση και του εισαγγελέα της έδρας.
Όπως ανέφερε ο συνήγορός του Ιω. Μαντζουράνης , ο εντολέας του δεν είχε λάβει ποτέ.. κλήση από τις Ολλανδικές αρχές, αφού αυτές στέλνονταν σε ανύπαρκτη διεύθυνση. Μάλιστα η νέα , μόνιμη διεύθυνσή του ήταν γνωστή στις Ολλανδικές αρχές. Μετά από αυτά η προσφυγή έγινε δεκτή και από τους δικαστές και αύριο αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.
O εφοπλιστής υποστηρίζει ότι αγνοούσε την ύπαρξη του εντάλματος σύλληψης που είχε σχέση με επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Ολλανδία και θα παράσχει τις απαραίτητες εξηγήσεις στις αρμόδιες αρχές.